“STEWART & SALLY LATEN JOU JEZELF VERWENNEN MET SMAAKVOLLE GEZONDE MAALTIJDEN”

 

Wij, het team van Stewart & Sally, geloven in de unieke eigenschappen van gezond eten. Daarom staan verse, voedzame en nauwkeurig geselecteerde ingrediënten centraal in onze gerechten. Een variatie aan seizoensgroenten zijn de hoofdzaak, vlees is een keuze. Het is onze passie om smaakvolle gerechten te bereiden. Wij helpen je maximaal te genieten tijdens rustmomenten in jouw drukke agenda.
 
In het huidige to-go aanbod bestaat er te weinig gezonde keuze. Daarom vult Stewart & Sally het gat tussen fastfood en casual dining. Of zoals Rutger, de drijfveer achter Stewart & Sally, zegt: “Ik hoor dagelijks dat mensen geen tijd hebben om boodschappen te doen, te moe zijn om te koken, of geen lunch meenemen. Het gevolg is dat je eerder ongezond eet omdat je koopt wat je toevallig tegenkomt. Met Stewart & Sally wil ik, mensen met weinig tijd, laten ervaren dat snel eten ook gezond, voedzaam, gevarieerd en smakelijk kan zijn. De voordelen hiervan zijn dat je energierijker, scherper en fitter wordt. Op deze manier maak je op een drukke dag betere keuzes en presteer je meer. Om succesvol te blijven wil ik mezelf en mijn team steeds blijven uitdagen in het bereiden van seizoensgebonden gerechten. Het is mijn droom om bewustwording te creëren in ‘goed voor jezelf zorgen’, ook wanneer je geen tijd hebt.”

Stewart & Sally: Van der Pekplein 3A, 1031GZ Amsterdam / De Boelelaan 1105, 1081HV Amsterdam  Tel: 0203316136 / 0618085371